Avoimia työpaikkoja Vilppulassa

Odotamme sinulta tavoitteellista otetta työhön, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta sekä erityisesti oikeaa asennetta ja halua oppia uutta.

Myymme mm. hydrauliikkatuotteita, metsäkoneiden varaosia ja varusteita sekä työkoneiden lisälaitteita ja tarvikkeita. Konepajalla valmistamme mm. varaosia metsäkoneisiin ja puutavaranostureihin sekä kunnostamme vaihto-osia. Konepajamme myös tukee omaa huolto- ja korjaamotoimintaamme.

TUOTANNON TYÖNJOHTAJA

Tuotannon työnjohdon tehtävässä edellytämme vankkaa kokemusta konepajan työnjohdosta (koneistus, hitsaus, asennustyöt) sekä esimiestyöstä. Hallitset nykyaikaiset työmenetelmät ja hoidat sujuvasti monenlaiset työt sarjatuotannosta huoltokorjaamon tilauksiin. 

MYYJÄ

Sinulla on kokemusta teknisen alan asiakaspalvelutyöstä. Työkoneiden ja/tai hydrauliikan tuntemus auttaa ottamaan homman haltuun. Katsomme eduksi myös englannin tai muun kielitaidon.

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Haemme huolellista varastotyöntekijää hoitamaan tavaran vastaanottoon, hyllyttämiseen, pakkaamiseen ja lähetykseen liittyviä tehtäviä. Työaikasi on myymälöidemme aukioloaikoina arkipäivisin (ei vuorotyötä). 

HITSAAJA

Hitsaajan tehtävässä arvostamme usean vuoden työkokemusta hitsaustehtävistä. Hitsattavana tuotteena on ensisijaisesti metsäkoneen telat. Haemme hitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kaikki tehtävät sijaitsevat Mänttä-Vilppulan toimipisteessämme, Koillis-Pirkanmaalla.
Tarjoamme sinulle rennon rempseän työyhteisön, jossa työtä tehdään tosissaan, muttei totisena. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, ja koko henkilöstömme on muun muassa laajan ja kattavan vakuutusturvan piirissä. Tule meille pitämään koneet liikkeessä!

Lisätietoja
Myyjän ja varastotyöntekijän tehtävästä: Mika Aliranta puh. 050 553 7226
Tuotannon työnjohtajan tehtävästä: Ville Nevalainen puh. 044 055 5150
Hitsaajan tehtävästä: Jukka Takala puh. 045 631 2354

Soita tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@koneosapalvelu.fi
Laita viestin otsikoksi hakemasi työtehtävä (esim. ”Työnjohtaja”)

Rekrytoinnit ovat avoinna, kunnes paikat on täytetty.